Hoe werk jij je vanggewas onder? Vul de enquête in en maak kans op gratis demo

Het is alweer februari en die maand staat bij veel ondernemers in het teken van het onderwerken van het vanggewas. Het DAW-project Vruchtbare Kringloop Overijssel wil in samenwerking met Vruchtbare Kringloop Achterhoek, LTO Noord en de Innovatieve Cooperatie ervaringen en kennis van agrarische ondernemers met het onderwerken van vanggewassen in kaart brengen. Doe mee met de enquête en maak kans op een gratis bewerking op jouw land. 

In februari wordt het land gereed gemaakt voor de daaropvolgende maisteelt. Hoe je je groenbemester onderwerkt verschilt per ondernemer. De laatste jaren zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor onderwerken met minder of zelfs zónder chemie. Of een combinatie van machinaal en met chemie. Welke methode werkt voor jou?

Doe mee 

Vul de enquête in voor 15 maart en maak kans op een van de onderstaande bewerkingen. 

  • Mechanisch onderwerken van vanggewas door een loonwerker op een van jouw percelen!
  • Teeltbegeleiding met expert bij mais met minder of zelfs zonder chemie
  • Ervaring opdoen met andere teelten (bijv. sorghum, vanggewasmengsels of kruidenrijkgrasland)
  • Ervaring opdoen met een demoveld met ecoploeg

Klik hier voor de enquête

Actievoorwaarden: iedereen mag deelnemen aan deze enquête. Door in de enquête aan te geven waar je kans op wilt maken, doe je mee aan de loting voor één van de demonstraties op maximaal 5 ha. VKO is vrij voor het inzetten van een andere loonwerker dan jouw eigen (hangt af van de situatie). Ben jij een van de winnaars, dan wordt medewerking op het gebied van communicatie verwacht.

Back to top