Jouw hulp voor aanvraag subsidie water in Overijssel

Ben je agrarisch ondernemer in de provincie Overijssel of Gelderland en wil je subsidie aanvragen voor maatregelen die bijdragen aan waterbeschikbaarheid? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden op jouw bedrijf? Informeer dan bij onze gebiedsmakelaars Marisca en Henk of bekijk de website: dawoostnederland.nl.

Subsidie voor diverse maatregelen

Er is subsidie beschikbaar voor diverse maatregelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Maatregelen om de bodemstructuur te verbeteren;
  • Maatregelen om water langer vast te houden;
  • Maatregelen om water af te voeren.

Gebiedsmakelaars stellen zich aan je voor

Marisca Moes is gebiedsmakelaar ZON Overijssel. “Ik heb een melkveebedrijf in Friesland en help ondernemers die behoefte hebben aan begeleiding bij de aanvraag. Ik kom ook graag met je in gesprek, bijvoorbeeld bij jou aan de keukentafel, om de mogelijkheden op jouw bedrijf te bespreken.”

Marisca Moes

Gebiedsmakelaar ZON Overijssel
Telefoon: +31 6 55 59 32 32

Henk Jolink is gebiedsmakelaar ZON Overijssel en ZON Gelderland, daarnaast heeft hij een melkveebedrijf. “Ik heb veel ervaring met bodem, water, machines en NKG. Daarnaast vind ik het leuk om agrarische ondernemers te helpen met het verwezenlijken van hun ideeën en plannen. Ik ken veel ondernemers en koppel ondernemers aan elkaar waar nodig. Bijvoorbeeld om ervaringen te delen en elkaar verder te helpen. Gelukkig heb ik een groot netwerk voor vragen die ik zelf niet kan beantwoorden.

Henk Jolink

Gebiedsmakelaar ZON Overijssel en ZON Gelderland
Telefoon: +31 6 57 42 93 05
Mail: hjolink@avecodebondt.nl

Back to top