Ga mee met de bus van de waterkaravaan

De speciale Waterkaravaan-bus staat voor u klaar om u mee te nemen naar mooie projecten en initiatieven van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW). Maak nu kosteloos gebruik van de bus en ga samen met agrariërs en waterschappers op stap om inspiratie en ervaringen op te doen over het verbeteren van de waterkwaliteit en –kwantiteit. Tijdens de excursie vertellen enthousiaste ondernemers u meer over welke watermaatregelen zij nemen en laten u in de praktijk zien hoe dat uitpakt op hun bedrijf. Bovendien kunt u tijdens de reis in gesprek gaan met agrariërs en waterschappers en kennis en ervaringen uitwisselen over watermaatregelen.

Hoe werkt het?

U kunt de Waterkaravaan-bus nu reserveren via dit aanmeldformulier. Hierin geeft u aan voor wanneer u de bus wilt reserveren en welke projecten en locaties u wilt bezichtigen. Hier vindt u een overzicht van alle DAW-projecten. Als u het aanmeldformulier heeft ingevuld neemt een regiocoördinator contact met u op voor verdere afstemming van het programma en het verspreiden van een uitnodiging. In de bus is ruimte voor 50 personen. U kunt kosteloos gebruikmaken van de bus.

Fan van de Waterkaravaan-bus

Met de Waterkaravaan-bus zijn al diverse projecten bezocht. Waterschapsbestuurder Jan van Weperen van Wetterskip Fryslân reisde bijvoorbeeld mee om onder meer een kijkje te nemen op het akkerbouwbedrijf van de familie Riemersma in Munnekezijl. Hij was meteen fan. ‘Zien is geloven’, zegt hij. ’Als je ziet wat er mogelijk is en wat ondernemers allemaal bereiken, dan zegt dat meer dan woorden of foto’s.’
Lees meer over de ervaring van Jan van Weperen met de bus

Video ‘Ga mee op reis met de Waterkaravaan'

Hoe ziet de Waterkaravaan-bus er eigenlijk uit? En wat zijn de ervaringen van deelnemers? Bekijk de video en maak alvast kennis met de Waterkaravaan-bus.

Ook enthousiast

Wilt de onze bus meenemen voor een rit langs interesante projecten? Reserveer hem nu!

Back to top