Ga mee met de bus van de waterkaravaan

Wat is de Waterkaravaan

De Waterkaravaan is een busexcursie naar mooie projecten en initiatieven van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW). Tijdens de excursie vertellen enthousiaste ondernemers u meer over welke watermaatregelen zij nemen en laten u in de praktijk zien hoe dat uitpakt op hun bedrijf. Bovendien kunt u tijdens de reis in gesprek gaan met agrariërs en waterschappers, waarbij u kennis en ervaring kunt uitwisselen over watermaatregelen.

Voor wie

  • Groepen;
  • Bedrijfsuitjes;
  • Studiegroepen.

Aanmelden

U kunt de Waterkaravaan-bus nu reserveren via dit aanmeldformulier.

Hierin geeft u aan voor wanneer u de bus wilt reserveren en welke projecten en locaties u wilt bezichtigen. Hier vindt u een overzicht van alle DAW-projecten. Als u het aanmeldformulier heeft ingevuld neemt een regiocoördinator contact met u op voor verdere afstemming van het programma en het verspreiden van een uitnodiging. In de bus is ruimte voor 50 personen.

Fan van de Waterkaravaan-bus

Met de Waterkaravaan-bus zijn al diverse projecten bezocht. Waterschapsbestuurder Jan van Weperen van Wetterskip Fryslân reisde bijvoorbeeld mee om onder meer een kijkje te nemen op het akkerbouwbedrijf van de familie Riemersma in Munnekezijl. Hij was meteen fan. ‘Zien is geloven’, zegt hij. ’Als je ziet wat er mogelijk is en wat ondernemers allemaal bereiken, dan zegt dat meer dan woorden of foto’s.’

Lees meer over de ervaring van Jan van Weperen met de bus

Kosten

Deelname aan deze excursie is gratis.

Back to top