DAW Waterkaravaan

Ga je mee op veldexcursie met de DAW Waterkaravaan?

Hoe werkt dat nu in de praktijk? Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Alles staat op papier of film. Alleen gaat het pas echt leven als je het zelf in het veld of akker ziet, ruikt of voelt. Dat is waarom het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW) boeren, tuinders, erfbetreders, beleidsadviseurs en bestuurders meeneemt op gezamenlijke veldexcursie. Hiervoor hebben we de DAW Waterkaravaan, onze eigen bus, beschikbaar.

DAW Waterkaravaan

DAW Waterkaravaan

De excursie of (veld)bijeenkomsten naar DAW-projecten maken we mogelijk via onze DAW Waterkaravaan. Met de Waterkaravaan kunnen boeren bij collega’s kijken en vragen naar hun ervaringen met en praktijkkennis over water- en bodemmaatregelen vanuit het DAW. Daarbij willen we beleid, onderzoek en praktijk met elkaar verbinden. Inzet is daarom om (ook) beleidsadviseurs, bestuurders of erfbetreders mee te nemen met de Waterkaravaan of om de Waterkaravaan juist in te zetten om hen technieken en innovaties op praktiserende agrarische bedrijven te laten zien.

Voor wie

  • Agrarische studiegroepen, collectieven en LTO-afdelingen;
  • Beleidsadviseurs en bestuurders van waterschap of provincie;
  • Erfbetreders en adviseurs.

Aanmelden?

Heb je een DAW-project of DAW Demobedrijf op het oog waar je naar toe wil? Of juist nog geen idee? Bel met een DAW regiocoördinator bij jou in de buurt om de mogelijkheden door te nemen. Na het contact met jouw regiocoördinator kan je via onderstaand aanmeldformulier de Waterkaravaan-bus (onder voorbehoud van beschikbaarheid) reserveren. In de bus is ruimte voor 50 personen.

Reserveer de DAW Waterkaravaan

Hoe werkt dat nu in de praktijk? Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Alles staat op papier of film. Alleen het gaat past echt leven als je het zelf in het veld of akker ziet, ruikt of voelt. Dat is waarom het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer boeren, tuinders, erfbetreders, beleidsadviseurs en bestuurders meeneemt op gezamenlijke veldexcursie. Hiervoor hebben we de Waterkaravaan, onze eigen bus, beschikbaar. Wat levert het op? - Inspirerende verhalen van ondernemers en/of waterschappers - Op een snelle manier kennis maken met diverse initiatieven en projecten - Inzicht in doelen en resultaten van ondernemers en waterbeheerders - Mogelijkheid om je netwerk uit te breiden - Een gezellige middag!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Datum(Vereist)
Vanaf
:
Tot
:

Impressie

De video laat goed zien wat er mogelijk is in en met een ‘dagje Waterkaravaan’.

De DAW Waterkaravaan en haar (veld) excursies is gratis.