Handen met bodemkluit, onderste zandlaag.

Vraag net als 1200 andere agrariërs gratis een onafhankelijk bodemadvies aan!

Wil je bodemverdichting oplossen, blijft je gewasgroei achter of heb je door het regenachtige voorjaar veel natte plekken op jouw perceel? Heb je een andere vraag over je bodem? Het DAW biedt boeren en tuinders nu nog gratis bodemadviezen aan. 

Om het meeste uit je perceel te halen, is het belangrijk dat de bodem op orde is. Hoe weet je hoe het met je bodem gesteld is? Met de bodemadviezen van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer kun je advies aanvragen over allerlei bodemgerelateerde thema’s. Helemaal gratis en van een onafhankelijke adviseur. Al 1200 agrariërs gingen je voor en kregen antwoord op vragen over:  

  • Bodemverbetering 
  • Betere benutting van nutriënten 
  • Verdroging en natte plekken 
  • Bodemverdichting 

Vraag een gratis bodemadvies aan op de vernieuwde website van het DAW 

Het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer werkt samen met boeren en tuinders aan de agrarische bodem- en wateropgave. Op onze vernieuwde website vind je alles over agrarisch waterbeheer overzichtelijk op één plek. Je vindt onder andere een overzicht van activiteiten, maatregelen en subsidies in jouw regio.  

Neem dus snel een kijkje op onze vernieuwde website voor een gratis bodemadvies of voor meer informatie over hoe jij je bodem kunt verbeteren:

Vraag een gratis bodemadvies aan

Let op: het gratis bodemadvies is beperkt beschikbaar.

Gerelateerde advies & subsidies