Doe mee voor schoon en voldoende water

Met z'n allen werken we aan schoon en voldoende water. Dat is goed voor ons: het zorgt vanzelf voor een beter opbrengst, en we laten zien dat we als sector onze verantwoordelijk nemen. Sluit ook aan! U weet tenslotte het beste welke watervraagstukken er in uw gebied spelen. Met het Waterschap in uw regio en onze specialisten kunt u ze oplossen.

Projecten

Bekijk de projecten die uw collega's, buren al met ons aan het uitvoeren zijn. Heeft u zelf een idee voor een project? Of een vraag? Neem dan contact op met de portefeuillehouders Water van uw afdelingsbestuur. Zij bespreken met u het idee en kunnen u verder op weg helpen. Hij/zij zal vervolgens contact leggen met de LTO DAW-Regiocoördinator in uw eigen regio. De regiocoördinator zal samen met u de noodzakelijke stappen zetten op weg naar realisatie van uw initiatief.

Leer van de ervaringen van anderen

Op deze website vertellen agrariërs over hun ervaringen. Wat werkt wel en wat werkt niet? De verhalen van voorlopers, maar ook van heel gewone agrariërs, delen we ook op Facebook en Twitter. Volg ze!

Inspireer elkaar

De Waterkaravaanbus rijdt door het hele land. Met die bus bezoek je agrarische bedrijven en instellingen die actief zijn binnen DAW. In de bus is plaats voor 50 personen.
Wat levert het op?

  • Inspirerende verhalen van ondernemers en/of waterschappers
  • Op een snelle manier kennis maken met diverse initiatieven en projecten
  • Inzicht in doelen en resultaten van ondernemers en waterbeheerders
  • Mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden
  • Een gezellige middag!

Reserveer de bus nu!
 

Back to top