Haal het meeste uit je bodem: vraag vóór 30 april 2024 een gratis BijmestMonitor inclusief advies aan

Ben je boer en/of tuinder?* Wil je graag inzicht in hoeveel stikstof er nog in de bodem zit gedurende de teelt en wil je advies over hoe je de teelt kunt optimaliseren? Vraag dan hier een gratis BijmestMonitor aan.

Waarom een BijmestMonitor?

Als je wilt weten of er tijdens de teelt bijbemesting nodig is, bieden we de mogelijkheid voor een BijmestMonitor. Deze bestaat uit een grondanalyse en gewasanalyse. Dit geeft tijdens het seizoen inzicht in de hoeveelheid direct opneembare nutriënten in de bodem en welke nutriënten opgenomen zijn door de plant. Op basis van deze gegevens volgt een advies voor bijbemesting in het groeiseizoen. Aanvragen zijn mogelijk tot en met 30 april 2024. De monstername voor analyse gebeurt tijdens het seizoen. 

Hoe werkt het?

Om een BijmestMonitor aan te vragen ga je naar deze website en vul je je postcode in. Hier vind je de specifieke regels die gelden voor jouw gebied. Een adviseur komt twee keer (vrijblijvend) bij je langs. Samen met de adviseur bekijk je de analyse en zoek je naar de optimale situatie voor jouw bedrijfsvoering.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dirk Johan Feenstra via info@daw-bodem.nl.

Download hier de flyer

*Voorwaarden

Je komt in aanmerking als je een boer of tuinder bent die gewassen in de volle grond verbouwt. De metingen zijn gratis aan te vragen zolang de voorraad strekt en afhankelijk van de beschikbaarheid van adviseurs. 

Back to top